Over mij

Mijn Kracht

Mijn kracht is om orde te scheppen in de chaos van jouw brein. Om samen jouw puike plannen en je wilde gedachten visueel en voelbaar te maken.

Ik daag je elke keer weer uit om te luisteren naar je lijf en om te voelen wat jíj nou écht wilt.

Een concept bouwen is voor mij een speurtocht, het heeft een startpunt en een open einde. Het blijft altijd groeien en veranderen. Het samenbrengen van alle onderdelen van jouw puzzel, daar ligt mijn kracht.

Het is voor mij belangrijk dat ik geloof in jouw idee, zodat we het echt samen in co creatie kunnen gaan bouwen.

Mijn Kracht

Ik ben Sanne,

Een creatieve conceptmachine en een intuïtieve coach en ik kan jou laten voelen hoe het is om te ondernemen vanuit je intuïtie. Om weer te vertrouwen op je gevoel en je niet af te laten leiden door je breinmonstertjes.

Ik ben de alleengaande oermama van Kees en ervaar het moederschap als een enorme transformatie in mijn bewustzijn. Ik verlang er intens naar om terug te gaan naar mijn natuurlijke staat van zijn en zuig momenteel van alles op wat ik op mijn spirituele pad tegenkom.

Ik zie overal om mij heen mooie plaatjes, frisse kansen en simpele oplossingen. Ik geloof in sprookjes, moedertje natuur en zo lang mogelijk kind blijven. Ik vind mezelf nogal grappig voor een meisje en ik vertrouw blindelings op mijn voelsprieten.


Ik ben Sanne

Mijn uitdagingen

  • Loslaten
  • In het hier en nu leven
  • De balans blijven bewaken tussen mama en werk

Mijn uitdagingen

Sanne Wijbenga
Creatieve Intuïtieve Coach
Berkenweg 21
1741 VA Schagen
06 - 21520397
sanne@buroqi.nl